Pages

Wednesday, 1 April 2015

saya dapat anak perempuan laaa..


Salam semua. Salam 1malaysia. Lama bebenor rasenya xupdate blog. Hik hik (mcmla kita ni kaki update blog). Alhamdulillah saya telah selamat melahirkan seorang baby yang sangat comel pada 19 Oktober tahun lepas, yg diberi nama oleh papa dia Nur Delisha Amanda binti Mohd Fareez. Alhamdulillah kini membesar dengan sihat. Teruja tau dapat baby perempuan . maklumlah sebelum ni dua dua hero. Duit gaji bulan habis tang pakaian dan eksesori kepala. (headband).. Cukup cukup gila lah nengok baju gaun anak perempuan.

Bila dah syok membeli.. Kita pasti nak menayang anak kita kan.. Haha gila nak dapat pujian. Cukup syok pi kenduri umah kawen.. Syok sbb nak tayang anak kita pakai baju lawa.... Haha.. Itu bab baju lah.. Bab lain lak. Dulu dlm folder picture kat handset ni penuh pic selfie muka kita. Sikit sikit update insta or fb tayang muka selfie, laaaa ni idak dah.. Sampai full memory tu xtau dah nak simpan kat mana. Nak dibuang pic tu.. eauuuuuu sayangnye nak delete muka si tembam tu, setiap memori tu berharga. Setiap masa update status uplode pic sikecik.. (lantaklah dorang nak ngate ape.. terlalu show off pic anak) . Alhamdulillah saya bersyukur dengan anugerah dan amanah dari Allah SWT. akan saya didik dia menjadi anak yang solehah. (aminn) Sebagai seorang ibu doa saya penting untuk kejayaan buat anak anak. Semoga anak anak saya membesar menjadi anak anak yang soleh dan solehah. Saya akan pastikan saya adalah ibu yg terbaik buat mereka. InsyaAllah . Ok bye Assalammualaikum